Baba

Saját kezűleg nevelte fel a házaspár a mókusbébiket – videó

Az áldozatos házaspárnak hála, a két elhagyott mókus egészséges és boldog életet kapott!

Te mit tennél, ha olyan apró mókusbébikre találnál, akik még a szemüket sem nyitották ki? Az ember néha nehezen tudja eldönteni, tud-e segíteni a bajba jutott állatokon, és ha igen, hol kezdjen hozzá. A denveri villanyszerelő, George nem gondolkozott sokat: épp egy jelzőlámpapóznán dolgozott, mikor észrevette a feldúlt mókusfészket, és a földön fekvő két kis mókust, és úgy döntött, hazaviszi őket.

 Felesége, Patty nagyon meghatódott a mindössze pár napos mókusok látványán, és nem volt kifogása ellene, hogy felneveljék őket. A kérdés már csak az volt: hogyan? A házaspár némi kutatás után elsajátította a mókusnevelés alapjait. Óramű-pontosságú etetés, melegen tartás, speciális táplálékok – és persze rengeteg törődés és szeretet. A Freddie és Ginger névre keresztelt mókusokat 70 napig gondozta a pár, míg teljesen fejlett és egészséges állatokká nem váltak. Azóta pedig a két szerencsés mókus egy állatmenhelyen él.

A videón megnézheted a mókusnevelés legizgalmasabb pillanatait!

Forrás: Littlethings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top