Baba

Mellkasi fájdalommal került kórházba – egy kisbabával távozott

A fiatal anyuka kínzó mellkasi fájdalmakkal és fejfájással ment kórházba, de arra nem számított, ami nem sokkal később történt vele.

Rebecca, a fodrászként dolgozó fiatal anyuka csak akkor ment be a kórházba, mikor mellkasi fájdalmai már tényleg elviselhetetlenné fokozódtak. Gondolta, munkája és gyerekei miatt mindig talpon van, amúgy is menstruál – biztosan ennyiről lehet csak szó.

Mikor azonban kórházba ment, és megkezdődtek a kivizsgálások, az értetlen orvosok semmi rendellenesre nem bukkantak. Megcsináltak egy ultrahangot is – semmi. A fájdalom azonban csak fokozódott, ekkor az orvosok arra kezdtek gyanakodni, hogy el kell majd távolítani az asszony petefészkét. Az asszony csalódottan várt a műtétre – azt gondolta, szeretne még kistestvért lánya Haley mellé.

Mikor felébredt, férje várt mellette, aki közölte az asszonnyal a megdöbbentő hírt: egy kisbaba növekedett benne, a bordák mögött elbújva, noha az asszony végig menstruált az elmúlt hónapokban és még a súlya sem gyarapodott.

Mellkasi fájdalommal került kórházba - egy kisbabával távozott

A sokkos asszonyt felkészítették a kisbaba kioperálására, és nemsokára a kezében is tarthatta, a több, mint 4 kilós, teljesen kifejlett és egészséges babáját, Jamest – aki teljesen váratlan ajándékként pottyant életébe.

Forrás: ThatsLife

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top