Baba

Susan Sarandon lánya megható levelet írt a vetélés utáni terhességről

Eva Amurri Martino megható blogposztban tárta fel érzéseit a vetélés utáni terhességével kapcsolatosan.

Susan Sarandon lánya, a színésznő Eva Amurri Martino nemrégiben jelentette be, hogy férjével újra babát várnak. Terhessége örömhírének megosztása mellett kitárulkozott vetélésével kapcsolatosan is.

“Tévedés azt gondolni, hogy ha egy nő megfogan a vetélés után, azzal az egész vetélés törlődik – írja Martino. – Tévedés, hogy az új kisbaba feletti boldogság kitörölheti a gyászt, hogy minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Legalábbis az én tapasztalataim szerint semmi nem állhat ennél távolabb az igazságtól.”

Susan Sarandon lánya megható levelet írt a vetélés utáni terhességről

“Miközben a gyermekem elvesztését gyászoltam, megbénított a félelem, hogy talán soha nem leszek már képes egészséges kisbabának életet adni. A vetélésem teljesen váratlan volt, olyan hirtelen. Csak a szokásos ultrahangvizsgálaton vettem részt az orvosomnál még alig egy nappal azelőtt, hogy megtörtént. Láttam őt mozogni, láttam a tökéletes lábait, a szívverését. Aztán a kisbabám meghalt bennem.”

Amurri leírja, hogy bár mostani terhességével kapcsolatosan is rengeteg benne a félelem, nagyon várja már, hogy egészséges, boldog kisbabát hozzon a világra.

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top