Baba

Megnyílt a világ első Playmobil játszóvárosa

"Jó játékot, jó fejlődést, boldog gyerekkort" – mi mást is kívánhatnánk gyermekeinknek? A világ első Playmobil játszóvárosa, az Aprópolisz ebben a szellemben hívott életre egy világszinten teljesen egyedülálló kezdeményezést. A kifejezetten gyerekek számára álmodott, tervezett és épített mesebirodalom a biatorbágyi Premier Outletben várja látogatóit.
Megnyílt a világ első Playmobil játszóvárosa

A Premier Outletben megnyitotta kapuit a világ első Playmobil játszóvárosa, az Aprópolisz. A játszóváros tematikusan kialakított életnagyságú Playmobil játékelemekből épül fel egy egésszé. Az Aprópolisz az első ilyen tematikájú játszóváros Magyarországon, és az első Playmobil támogatásával működő komplex projekt a világon. Az Aprópolisz alapvetően az 1–12 éves korú gyerekek számára létrehozott élményközpont, de a pici alkatrészek miatt az 1-3 évesek számára elkülönített játszóteret is kialakítottak.

Megnyílt a világ első Playmobil játszóvárosa

A Playmobil játszóváros a gyermeki fantázia különös, egyedi és igényes otthona. A szerepjátéknak csak a lurkók saját fantáziája szab határokat: a gyerekek kedvük szerint bújhatnak kincskereső kalózok, hős szerelmes királyfik bőrébe, de lehetnek akár bájos királylányok vagy a mindennapok hősei, rendőrök, tűzoltók is. Az Aprópolisz hétfőtől péntekig 12:00–20:00, szombattól vasárnapig pedig 10:00– 20:00-ig tart nyitva, ahol a gyerekmegőrzésen túl, születésnapi gyerekzsúr szervezésére is lehetőség nyílik.

Magyarország legnagyobb outletközpontja, a Premier Outlet a felnőttek számára is ideális hely, hiszen amíg gyermekeik professzionális felügyelet társaságában, biztonságban szórakoznak és fejlesztik kreatív és szociális készségeiket, szüleik nyugodtan válogathatnak a játszóvárost körülölelő közel 90 üzlet több száz világmárkája közül. A Premier Outlet több száz divatmárkája 30-70 százalékos kedvezményekkel várja a vásárlókat, hétfőtől vasárnapig 10-től este 8-ig. Ráadásul Budapesthez is nagyon közel van, az Etele térről autóval 15 perc, busszal 20 perc.

További információ:
www.apropolisz.hu
www.facebook.com/apropolisz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top