Baba

Pelenkázás közben vette észre babája daganatát az anyuka

Minden szülő rémálma esett meg ezzel az édesanyával: kisbabáját rákkal diagnosztizálták.

 Aga Wabnig kislánya mindössze 5 hónapos volt, mikor az édesanya pelenkázás közben valami furcsa kinövést vett észre az oldalán. A tojás méretű kitüremkedés nem hagyta nyugodni az anyukát, főleg mivel a kisbaba előzőleg hányt, és fokozottan izzadt is, ezért a háziorvoshoz vitte.

 Az orvos egyenesen a kórházba küldte. Az oda vezető úton a kétségbeesett édesanya végigzongorázta magában a lehetséges eredményeket és felkészült a legrosszabbra. Sejtése sajnos beigazolódott: a kisbabájának rákja volt. A tumor már az anyaméhben elkezdett kialakulni, a helyzet pedig egyre súlyosabb lett.

Pelenkázás közben vette észre kisbabája daganatát az anyuka

Agát és férjét döntés elé állították az orvosok: kemoterápia és az azzal járó veszélyes mellékhatások (magas vérnyomás, szívritmuszavar kialakulása) vagy babájuk elvesztése. Természetesen a kezelésre szavaztak. A kislány így három környi kemoterápiás kezelésben részesült, és csodák csodájára teljesen meggyógyult! Mára hatéves, gondtalan kislány, akin nyoma sincs a sok szörnyűségnek, amit kisbaba korában átélt.

Pelenkázás közben vette észre kisbabája daganatát az anyuka

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top