Baba

Kis híján elájult a leendő apa, mikor megtudta, hogy négyes ikrei lesznek

Annak az esélye, hogy egy nő természetes úton essen teherbe egypetéjű négyes ikrekkel, mindössze 1 a 15 millióhoz. Egy amerikai házaspárral megtörtént a csoda.

Bethani és Tim Webb mindössze három hónapja voltak házasok, mikor a fiatal nőnél jelentkeztek a várandósság első jelei. Az állandó rosszullétek és a hányinger miatt a 22 éves Bethani úgy döntött, orvoshoz megy. A Today című amerikai magazinnak elárulta, bízott benne, hogy a tüneteket terhesség okozza, de hinni, egyáltalán nem hitt benne. 

“Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot, mikor kiderült, hogy nem egy, de egyszerre négy kislány szülei leszünk. Ott feküdtem az ultrahangos vizsgálóasztalon, az orvosom pedig számolt. Összesen négy babát. Mikor végzett, rám nézett és gratulált. Azonnal Timre néztem, aki ekkor már falfehér volt, és elmondása szerint szédülni kezdett. Kis híján elájult az örömhír hallatán.”

Kép forrása: Webb család
Kép forrása: Webb család

Az ikrek végül május 3-án jöttek világra, császármetszéssel egy komplikációktól mentes várandósság végén. Bethani a Todaynek elárulta, a kicsik a biztonság kedvéért az első néhány napjukat inkubátorban töltötték. “Megviselte őket a külön töltött idő, leginkább azért, mert egész odáig egymáshoz voltak préselődve. Épp ezért döntöttünk úgy, hogy mikor hazaengednek minket, egy ideig akkor is egy ágyban altatjuk majd őket.”

Kis híján elájult a leendő apa, mikor megtudta, hogy négyes ikrei lesznek

A fiatal anyuka beszélt arról is, hogy egyelőre még ő maga sem tudja megkülönböztetni gyermekeit, ezért férjével azt tervezik, hogy befestik a kislányok lábkörmét. “Mindegyiküknek külön színt választunk majd, ami – remélhetőleg – egész életükben elkíséri majd őket.”  

 Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

  • Ikrek: ahol az egységben a kétség is jelen van
  • Félelmetes hasonlóság: 23 fotó egypetéjű ikrekről
  • Az internetről tudták meg, hogy lányuknak van egy ikertestvére – örökbe fogadták

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top