Baba

“Ha nem vagy a gyerekem orvosa, ne mondd meg, mit adjak neki enni!”

Kiborult a 32 éves anyuka, miután az Instagramon megosztott bébiételes fotója alatt gyűlni kezdtek a negatív hozzászólások.

Az amerikai countryénekesnő, Jana Kramer elmondása szerint csakis azért tette közzé a fotót, mert barátaival és családtagjaival együtt szerette volna ünnepelni kislánya fejlődésének egy újabb mérföldkövét: a négy hónapos Jolie Rae ugyanis a közelmúltban a tápszer mellett már szilárdabb ételeket is hajlandó megenni, amitől édesanyját szó szerint szétvetette a boldogság. No és a büszkeség. 

Csakhogy Jana nem sokáig örülhetett. Alighogy közzétette a fotót az Instagram-oldalán, megérkeztek az első kritikusok, akiket végül több százan követtek. A beszólogató anyukák azt rótták fel Janának, hogy nem saját kezűleg készíti kislánya ételét, és még egy rakás dolgot, ami a friss anyukának igencsak rosszulesett.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

Legalábbis erre következtetünk abból, hogy néhány órával az első fotó után Jana újabb képet tett közzé. Ezúttal egy notesz egyik lapját fotózta, melyre kézzel ezt írta: “Kedves Kommentelők! Ameddig nem vagytok a gyermekem orvosai, vagy szülei, NE mondjátok meg nekem, hogy mivel és hogyan tápláljam őt.”

Az anya a Time-nak később elárulta, azért reagált így, mert szeretné felhívni a hozzá hasonló kritikákat elszenvedő anyukák figyelmét, hogy a döntés minden esetben az ő kezükben van. “A nap végén úgyis csak az számít, hogy a gyermeketek egészséges és boldog legyen. Nem számít, hogyan és mivel éritek ezt el, ez a legfontosabb.”

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top