Baba

Cukorkát és füldugót osztogattak utastársaiknak

A szülők így igyekeztek megnyerni a többiek jóindulatát, amiért kicsi gyerekekkel utaztak.

Csecsemőkkel és gyerekekkel együtt repülőzni akár 12 órán át, tud kellemetlen helyzeteket eredményezni. Összezárva lenni egy órákon át bömbölő, hisztiző, unalomból rosszalkodó gyerekkel, senkinek sem egy leányálom, főleg nem a szülőnek, aki ingerült tekintetek kereszttüzében igyekszik csitítani csemetéit.

Hogy megpróbálják a minimálisra csökkenteni az utastársakkal való konfrontációt, egy 18 hónapos ikreivel utazó szülőpár meglepetéssel kedveskedett a körülöttük ülőknek: mindenki talált az ülésén egy kis zacskót, benne édességek és egy pár füldugó, egy levélke kíséretében.

A levélben az ikrek bemutatkoztak, elmondták, hogy a nagyszüleiket látogatják meg, életükben először ülnek repülőn, és megpróbálnak rendesen viselkedni. Ha ez nem sikerülne, úgy fogadják a kedves utastársak a bocsánatkérésüket, és persze használják a füldugót. A csokikhoz pedig jó étvágyat.

Cukorkát és füldugót osztogattak utastársaiknak

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top