Baba

Netes hős lett az apa, aki elaludt kisfia kórházi ágya alatt

Tízezrek szívét melengette meg a kép, amit egy aggódó pennsylvaniai apukáról készített a felesége.

A megható fotót Amy Palmer, a férfi felesége töltötte a Facebook-oldalára még kedd este. Mondanunk se kell, azóta vírusszerűen terjed: néhány nap alatt több mint 4000 lájkot és legalább ugyanennyi megosztást kapott, az online híroldalak címlapján pedig tízezrek szívét melengette meg. 

Amy azt mondja, álmában se gondolta volna, hogy a fotó, amivel férje áldozatkészségéről szeretett volna megemlékezni, ilyen hatással lesz majd az emberekre. “Csak azért tettem közzé, hogy a családunk és az ismerőseink lássák, hogy a kisfiunk a lehető legnagyobb biztonságban van. Még álmában is.”

Kép forrása: Facebook / Amy Palmer
Kép forrása: Facebook / Amy Palmer

A Daily Mail című brit lap cikkéből kiderült, a Palmer házaspár gyermekét egy súlyos asztmaroham miatt kellett kórházba vinni. “A férjem az éjszakás műszakban dolgozott este tizenegytől másnap reggel hétig. Megértettem volna, ha munka után egyből hazamegy aludni, de ő ragaszkodott hozzá, hogy bejöjjön a kórházba” – magyarázta az anyuka.

Netes hős lett az apa, aki elaludt kisfia kórházi ágya alatt

Amy hozzátette, fiuk aprócska szobájában csupán a kiságynak és egy fotelnak volt hely. Mikor Andre megérkezett, felesége, Amy épp a fotelben aludt. Nem volt szíve felébreszteni az asszonyt, ezért döntött úgy, hogy inkább gyermeke ágya alá vackolja be magát. “Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy Andre legfeljebb negyed órát töltött az ágy alatt. Mikor felriadtam arra, hogy megjött, azonnal átadtam neki a helyet a fotelben.”

A legkisebb Palmer azóta szerencsére sokkal jobban van: csütörtökön kiengedték a kórházból és már otthon lábadozik. 

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top