Baba

Ettől az egyre népszerűbb baba-mama fotós trendtől mindenki elolvad

Ahogy megláttam a fotókat, az jutott eszembe, de kár, hogy egyik szülésem után sem készítettem ilyen képeket magamról és a babáimról. Szívet melengető és kifejező fotók.

Az mindig népszerű volt, hogy a pocak növekedését hónapról hónapra megörökítsék a kismamák, jó érzés visszanézni, és még vicces gif is készíthető később belőle. Mostanra már az utolsó lépés is felkerült a képek közé: a kibújt baba az anya pocakjához tartva. Az előtte-utána fotók legcukibb trendje most ez, sokkal aranyosabb, mint lefogyott embereket nézegetni. A lényege, hogy szülés előtt legyen egy fotód magadról, majd szülés után ugyanolyan pózban, ugyanabból a szögből, csak már a babádat tartva a hasad előtt készüljön még egy kép rólatok.

Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy profi fotós készíti a képet vagy te magad a tükörben, a végeredmény minden esetben olyan képpár lesz, ami örök emléket állít a terhességednek és a szülésnek.

Fotó: Your Wishcake
Fotó: Babble
Fotó: Babble
Fotó: Steve Mack
Fotó: Steve Mack

Nézegess még több babás fotót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top