Baba

Íme az anya, aki leborotválta a haját, hogy támogassa agyrákos kislányát

Faith May Beckstead egy cuki kislány, akinek nagyon fiatalon kellett szembesülnie olyan nehézségekkel, amiket még egy felnőtt is nehezen viselne. Az agyrák miatt idén nyáron operálták meg, aminek részeként leborotváltak egy részt a hajából.

A műtét utáni felépülésben Faith számára az is kihívás, hogy megbékéljen új frizurájával, ezért az anyukája a saját hajába is ugyanoda nyírt egy csíkot, hogy támogassa lelkileg kislányát. Az ilyen esetek mutatják meg, milyen az anyai szeretet, mennyire nem ismer határokat, mert bár ez csak egy frizura, mégis azt az üzenetet közvetíti vele az anyuka, hogy bármire hajlandó a kislánya gyógyulásáért. Ezt írta anya a kislányával közös képéhez:

Ő itt Faith May, az én szuperhősöm!!! Faith nemrég esett át egy agyműtéten, aminek során eltávolították a tumort, ami nyomta a látóidegét és az agyalapi mirigyét. Minden szuperhősnek van egy olyan tulajdonsága, amitől olyan erősnek érezheti magát, mint senki más. Faith teljesen letört, amikor meglátta, hogy a műtéthez leborotváltak a hajából egy részt. Hogy Faith számára ez a frizura szupererővé váljon, leborotváltam én is ugyanott a hajam. A mosolyából ítélve imádja az új hajunkat!

Az anya leborotválta a haját, hogy támogassa agyrákos kislányát

Olvass többet az anyaságról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top