Baba

Michael Phelps tüneményes kisfia elvitte a showt

Michael Phelps kedden a 200 méteres pillangóúszás döntőjében legyőzve riválisait, így Cseh Lászlót is, 20. olimpiai bajnoki címét nyerte. A díjátadót követően az úszófenomén könnyekig megható pillanatokkal ajándékozta meg a nézőket.

A 31 éves, és szerda reggelre már huszonegyszeres olimpiai bajnok amerikai úszó, Michael Phelps egészen megható pillanatokat produkált a riói olimpián. És most nem feltétlenül az úszására gondolunk, hanem a 200 méteres pillangó döntő díjátadóját követő momentumokra.

A medence körüli tiszteletkört végén Michael Phelps mindenkit meglepve fölment a lelátóra. A már addig is a könnyeivel küszködő Phelps családjának, így édesanyjának, párjának és kisfiának köszönte meg a drukkolást, és vélhetően minden addigi segítséget, ami hozzájárulhatott a 20 olimpiai aranyéremhez.

A úszósztár kezébe vette a néhány hónapos kis Boomert, megcsókolta a kicsit, majd természetesen párját és édesanyját is. A megható pillanatoktól nemcsak Nicole Johnson könnyei csordultak ki…

Michael Phelps, a kis Boomer és édesanyja, Nicole Johnson
Michael Phelps, a kis Boomer és édesanyja, Nicole Johnson (Fotó: MTI/EPA/Ettore Ferrari)

 

Egészen megható pillanatok voltak
Egészen megható pillanatok voltak (Fotó: MTI/EPA/Ettore Ferrari)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top