Baba

A férj pozitív terhességi teszttel sokkolta a feleségét

Egy atlantai apuka a napokban jelentette be a feleségének, hogy terhes. Mármint a felesége. A negyedik gyerekkel. Ő végezte el a terhességi tesztet.  

Azért volt a hír meglepő és totálisan váratlan, mert Tim nyolc hónappal korábban vazektómián esett át, elköttette magát, senki nem számított így újabb csemetére. Még azt sem vették észre sokáig, hogy Rachel, Tim felesége elég furán kezd viselkedni, konkrétan úgy, mintha gyereket várna: reggel rosszul érzi magát, fáradtnak tűnik, és az átlagosnál többet eszik. Vagyis teljesen úgy zajlott minden, mint az előző három babánál. Még viccelődtek is azzal, hogy Rachel esetleg terhes. Persze jót nevettek a dolgon.

A férj pozitív terhességi teszttel sokkolja a feleségét

Timnek akkor kezdett gyanús lenni a helyzet, amikor eszébe jutott, hogy a műtétje után elfelejtett elmenni a szükséges vizsgálatokra, és az orvost sem hívta fel az eredmények miatt. Az új helyzetnek köszönhetően gyorsan megtette mindezt. Eléggé sokkolta, amikor a doktor megmondta neki, hogy az elkötés nem volt sikeres. Így persze már összeállt a kép. 

Ekkor határozta el, hogy ő lesz az, aki megmondja a feleségének, hogy terhes. Mert ez milyen ritka már, hiszen általában a férfiak szereznek később tudomást a várandósságról. Ki látott már olyat, hogy a férj jelenti be? Ennek érdekében éjszaka elzárta a WC öblítőjét, leengedte a vizet, és reggel el tudta végezni a tesztet.

Ezek után videóra vette felesége reakcióját, amikor meglátja a saját pozitív eredményét. A videót több mint 230 ezren nézték eddig meg, és a végén pedig még az is kiderül, három kisfiú után milyen nemű lesz a negyedik baba. 

Olvass többet a terhességről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top