Baba

Egyedül hagyta kétéves gyerekét a kocsiban az anya, amíg bulizott

A járókelők figyeltek fel a kisfiúra, aki késő éjjel egyedül zokogott és ordított egy autóba zárva. Később kiderült, édesanyja azért hagyta magára a gyereket, hogy ő addig zavartalanul bulizhasson.

Gyermekének veszélyeztetésével vádolják azt a 25 éves nőt, aki egyedül hagyta kétéves kisfiát a kocsiban, míg ő bulizni indult kollégáival. A Svájcban történt incidensre a járókelők figyeltek fel, akiknek szemet szúrt a kocsiban kétségbeesetten zokogó és ordító kisfiú. Egy darabig keresték a környéken az édesanyát, de mivel nem jártak sikerrel, rövidesen értesítették a hatóságokat.

Egyedül hagyta kétéves gyerekét a kocsiban az anya, míg bulizott

A kiérkező rendőrök felfeszítették az autó ajtaját, hogy kiszabadítsák a rémült kisfiút, akinek édesanyja csak valamivel éjfél után jelent meg, közölve, hogy bulizni volt néhány munkatársával. A nő ellen bírósági eljárás folyik, bár ő is tett feljelentést: kártérítést követel attól a civiltől, aki dühödt tehetetlenségében puszta kézzel ment kocsijának, hogy kiszabadítsa a kisfiút, és így megrongálta az autót.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top