Baba

Egy videó, ami tökéletesen összefoglalja a testvéri szeretetet

Sokáig úgy tűnt, semmi sem vigasztalhatja meg a sírósan ébredő kislányt. Aztán meglátta újszülött testvérét…

Biztos veletek is volt már olyan, hogy úgy ébredtetek, haragban vagytok a világgal. Ezek azok a napok, amikor mindegy, mit csinálsz, és az is, mennyire vagy lelkes, semmi nem úgy sikerül, ahogy tervezted, mert már az ágyból kilépve kis híján összetöröd magad (ki hagyta elől a kutya játékát). Mert elfelejtesz csészét tenni a kávéfőző alá. És mert még a buszt is lekésed. Nincs mit tenni, ezeket a “sötét” napokat egyszerűen túl kell élni.

Persze, mindjárt más a helyzet, ha van egy tesód, szerelmed, cicád, kutyád, aki képes rá, hogy megtörje a pechszériát, és mosolyt csaljon az arcodra. A most következő cuki videó főszereplője, a kis Ellia szerencsés, mert van egy testvére. Így amikor a napokban rosszkedvűen és sírósan ébredt, úgy, mintha már soha többé, semmi sem vigasztalhatná meg, első útja a kishúgához vezetett.

 

És láss csodát, a testvérek közti varázslat működött is. Ahogy Ellia átölelte csöppnyi húgát, a morcossága egy szempillantás alatt elpárolgott. Néhány másodperccel később már szélesen mosolyogva ecsetelte anyukájuknak, mennyire nagyon szereti a kistestvérét. Szívmelengető, nem igaz?

Olvass még többet a testvérekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top