Baba

Vádat emelhetnek az éhen halt gyöngyösi baba szülei ellen

Emberöléssel gyanúsítják a Gyöngyösön éhen halt kislány szüleit.

Egy másfél éves kislányhoz hívták ki a szülők a mentőket májusban Gyöngyösön, ám az orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani a babánál. Mivel a csöppség súlyosan alultápláltnak tűnt, a mentők értesítették a rendőrséget.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a kislány szülei, J. Médea és K. Gusztáv gyöngyösi lakosok ellen.

A gyanú szerint a 36 éves anya és az 52 éves apa felelős a gyermek haláláért. A rendőrök őrizetbe vették a szülőket, majd az Egri Járásbíróság 2016. május 21-én előzetes letartóztatásba helyezte őket.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottak ellen befejezték a büntetőeljárást és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbították a Heves Megyei Főügyészségnek.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top