Baba

Ryan Gosling bebizonyítja, hogy mindenkinek ciki a gyerekkora

A The Graham Norton Show-ba látogató Goslingról előkerültek a gyerekkori táncos videói, ő pedig egyáltalán nem örült neki, hogy egy rakás emberrel kell újranéznie a ciki felvételt.

Ryan Gosling tavaly év végén mindenkit zsebre tett a cukorszirupos musicallel, a La La Landdel, amiben csodás tánc- és énektudását is megcsillogtatta. A romantikát bőven túladagoló film méltatói magától értetődően elolvadtak a színész bársonyos hangjától és laza forgásaitól, maga Gosling azonban nem minden táncteljesítményére emlékszik ilyen szívesen. 

A színésznek a The Graham Norton Show-ba látogatva kellett szembesülnie gyerekkori táncos videóival – persze ezeket már simán mindenki láthatta a neten, de Gosling reakciójával megspékelve még sokkal jobbak.

Az persze nem kérdés, hogy Ryan Gosling már akkor is elég tehetséges volt, de tény, hogy a férfias sármját még nem járatta maximumra. A videóban amúgy tök jó sztorizások mennek, de ha csak a legteteje érdekel, 3.30-hoz érdemes tekerni:

De legalább bebizonyosodott, hogy ha Ryan Gosling gyerekkora is cikis, akkor tényleg mindenki gyerekkora cikis.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top