Baba

5 tüneményes farsangi jelmez kislányoknak

Imádni valóan aranyos kislányjelmezeket találtunk az idei farsangra. Ha még híján lennétek az ötleteknek, milyen jelmezbe is öltözzön a gyerek, íme öt egészen eredeti ötlet. Kihagyhatatlanok, ugye? És hogy kislányod melyiket választaná, vagy melyikben érezné magát a legjobban, kérdezd meg tőle. Döntse el ő, milyen jelmezbe öltözne a farsangi bálon.

A kislányok kedvencei még mindig a hercegnők, pillangók, boszik. Nincs is semmi baj ezekkel, ha csak az nem, hogy kislányod a huszonnyolcadik hercegnő, pillangó vagy boszi lesz a többi másik mellett. Szóval, ha unnátok már a csili-vili farsangi jelmezeket, vagy valami egészen másra vágynátok, akkor szuper farsangi jelmezötleteket találtunk számotokra. Bármelyiket egyszerűen, könnyedén és nagyobb költségek nélkül megvalósíthatjátok. És hogy sikeretek lesz az iskolai farsangi bálon, abban máris biztosak vagyunk.

1. farsangi jelmez: Piroska

Piros ruhácska, piros masni, piros felöltő, és az elmaradhatatlan uzsonnás kosárka. Piroskát imádni fogják a jelmezbálon.

5 tüneményes farsangi jelmez kislányoknak

2. farsangi jelmez: Nagyi

Ha már Piroska és a farkas, akkor a Nagyi sem maradhat el. Pomponos sapka, nagyiszemüveg, nagyikardigán és ruha, akár az egyik turkálóból olcsón összeszedhetitek a jelmezhez való holmikat. Hogy a nevetés harsány lesz a jelmezes felvonuláskor, és a fődíjat is elnyeritek a nagyijelmezzel? Szerintünk a válasz: igen.

 

5 tüneményes farsangi jelmez kislányoknak

3. farsangi jelmez: Mary Poppins

Mary Poppins lepottyant, látott és győzött. Szuperegyszerűen összeállítható, szuperaranyos és nagyon mutatós jelmezötlet. Az ernyőt még ne felejtsétek el.

5 tüneményes farsangi jelmez kislányoknak

4. farsangi jelmez: Batgirl

Meséknél, filmeknél maradva, Batman mintájára elkészíthetitek Batgirl jelmezét. A rózsaszín tüllszoknyás denevérlány egyszerűen ellenállhatatlan.

5 tüneményes farsangi jelmez kislányoknak

5. farsangi jelmez: farmerlány

A vagány kislányok újabb jelmezötlete ez a farmerlány-ruci. És mi kell hozzá? Kalap, kendő, és a már használhatatlan rongyokból összeállított, nagyon is használható szoknyácska. Kihagyhatatlan jelmez az idei farsangra.

5 tüneményes farsangi jelmez kislányoknak

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top