Baba

Ezzel a zseniális ötlettel senki sem téveszti szem elől a rábízott gyereket

Az ötletes megoldás egy 15 éves, floridai lány fejéből pattant elő, miután néhány órára rábízták 2 hónapos unokahúgát.

“Épp csak hazaértem a suliból, mikor a nagynéném, aki a szomszéd házban lakik, átjött hozzánk, és rám bízta a két hónapos kislányát, Avát” – idézte fel a nap eseményeit az ABC News amerikai hírcsatornának a floridai J’Ann Sorhaindo, aki a napokban egy róla készült fotónak hála “világhírű” lett.

A szóban forgó képet, amit a kamaszlányról a kishúga készített bébiszitterkedés közben – a Facebookra kerülése után – több mint 300 ezren lájkolták, és legalább ugyanennyien osztották meg. És hogy mi a nagy érdeklődés titka? J’Ann kitalált egy meglehetősen egyszerű és legalább ennyire egyedi módszert, amivel különösebb segédeszközök nélkül, minden pillanatban a unokahúgán tarthatja a szemét.

Ezzel a zseniális ötlettel senki sem téveszti szem elől a rábízott gyereket

J’Ann a hírportálnak elmondta, mivel derült égből a villámcsapásként érte a hír, hogy vigyáznia kell Avára, ebédelni sem maradt ideje. “Ahogy telt az idő, egyre éhesebb lettem, és muszáj volt kimennem a konyhába, hogy csináljak magamnak valamit. Avát nem akartam egyedül hagyni, hordozót pedig nem kaptam az anyukájától, így rögtönöztem” – mesélte a fiatal lány.

A kép azután kezdett vírusszerűen terjedni, hogy J’Ann átküldte azt nagynénjének, aki először jót nevetett a dolgon, majd posztolta azt a saját Facebook-oldalára.

Olvass még többet a bébiszitterkedésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top