Baba

Pótmama lett a kutya, aki tűzben veszítette el kölykeit

Ez a kutya tragikus balesetben veszítette el hét kölykét, miután tűz ütött ki gazdája farmján. A kiskutyák halála után az állat teljesen depressziós lett, míg esélyt nem kapott a pótmamaságra!

A Daisy névre hallgató kutya nem evett, nem akart sétálni, csak nyüszítve körözött a leégett pajta körül, ahol hét kölykét elveszítette egy tragikus tűzesetben. A kutya megpróbálta megmenteni a kölyköket, de a lángok hatalmasra csaptak – gazdái alig tudták visszafogni a kétségbeesetten csaholó állatot.

Pótmama lett a kutya, aki tűzben veszítette el kölykeit

A tragédia után Daisy gazdái a közösségi médiához fordultak, hogy olyan elárvult kiskutyákat találhassanak, akiket Daisy dajkálhatna, így kiélve anyai ösztöneit. És a neten akadt is olyan, akinek pont Daisyre volt szüksége: Lorna Murphy kutyája nemrégiben adott életet nyolc kiskutyának, de belehalt a szülésbe, és árván hagyta a kölyköket.

Pótmama lett a kutya, aki tűzben veszítette el kölykeit 

Daisy azonnal magához vette a kiskutyákat, amitől teljesen kivirágzott, újra aktív és jókedvű lett! Bár a kiskutyákat vissza kell vinniük, amint eléggé erősek és már nem kell szoptatni őket, Daisy addig is nagyon boldog lehet. 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top