Baba

Zsírral forrázta le magát a 3 éves, bíróság elé áll az anya

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt emeltek vádat egy 4 gyermekes édesanya ellen, akinek felelőtlensége miatt szenvedett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket 3 éves gyermeke.

Egyedül vigyázott négy kiskorú gyermekére egy komádi nő, akik közül a hároméves magára rántotta a konyhában hagyott, forró zsiradékkal teli serpenyőt, amíg az anya a többieknek tálalta a vacsorát.

Az ügyészég információi szerint a végzetes áprilisi délutánon a nő épp vacsorát készített négy kiskorú gyermekének, majd az étel elkészülte után azt bevitte a szobába gyermekeinek, akik közül a hároméves kiszaladt a konyhába, és a tűzhelyen felejtett, forró zsírral teli serpenyőt magára rántotta.

A gyermek felső végtagjain, mellkasán, hasfalán és jobb lábfején első és másodfokú égési sérüléseket szenvedett, testfelületének több mint 10%-a megégett, sérülései 8 napon túl gyógyulók voltak.

Az édesanya beismerte bűnét, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt nyújtott be ellene vádiratot a Berettyóújfalui Járásbíróságra a Berettyóújfalui Járási Ügyészség. A vádiratban próbára bocsátást javasol az ügyészég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top