Baba

Cuki képet posztolt unokájával az ausztrál miniszterelnök – kiakasztotta a netezőket

Malcolm Turnbull a hétvégén focimeccsen járt, ahova néhány hónapos unokája is elkísérte. Készült róluk egy cuki közös kép is: most a fotó miatt áll a bál.

A képen, ami a Sydney Swans és az Essendon FC meccsén készült az ausztrál miniszterelnökről még szombaton, Malcolm Turnbull néhány hónapos unokájával látható. A felvétel egyébként szupercuki: a büszke nagypapa egy puszit nyom a karjában tartott baba fejére, teszi mindezt a lelátón, miközben a kezében egy pohár sört tart.

Mondanunk se kell, miután nyilvánosságra hozták a fotót, azonnal megindult a kommentáradat a felvétel alatt. Mert bár a többségnek tetszett a nagypapáról készült kép, voltak, akiket teljesen kiborított, hogy Turnbull némi alkohol társaságában vigyáz a picire.

„Nagyszerű fotó a miniszterelnökünkről, aki jól láthatóan épp alkoholt fogyaszt, miközben egy pici gyerekre vigyáz” – írta az egyik kommentelő ironikusan, mire többen is csatlakoztak hozzá, felelőtlennek nevezve a politikust.

Bárcsak azt mondhatnánk, hogy az ausztrálok reakciója meglepő, de sajnos egyáltalán nem az. Még nincs egy hónapja annak, hogy Tóth Vera Instagram-oldalán megosztott egy képet az Anna and the Barbies énekesnőjéről, Pásztor Annáról. A fotón Anna másfél éves kislányával, Zoéval az ölében fekszik a medencében egy matracon, kezében egy koktéllal.

A megörökített jelenet nagyon hasonló volt Turnbull fotójához, és nem meglepő módon épp olyan kommentek is érkeztek a képhez, mint amilyeneket az ausztrál miniszterelnök kapott. A magunk részéről a felháborodást már Pásztor Anna fotója kapcsán sem értettük: Zoé másfél éves, az énekesnő régen nem szoptatja már, ráadásul Anna, ahova csak tudja, magával viszi a kicsit, hogy a zene szeretetére nevelje már kiskorától.

Olvass még többet a gyereknevelésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top