Baba

Látványos a különbség az első és a sokadik terhesség között

Esther Andersonnál érzékletesebben eddig kevesen mutatták meg, mekkora a különbség az első és mondjuk a harmadik terhesség között.

Még sosem voltam terhes, de úgy képzelem, ha odajutok, minden gondolatom a baba körül kering majd. Pontosan tudni fogom a vizsgálatok időpontjait, hogy éppen mekkora, hogy hogyan fejlődik. Odafigyelek arra, mit, mikor és mennyit eszem, és ünnepelni fogom, mikor megérzem, hogy mozog.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem én leszek az első kismama, aki így reagál, nem véletlen, hogy mikor az első és a sokadik terhesség közti különbségről készített videót, Esther Anderson is az általam elképzeltek alapján ábrázolta az első terhességet.

Ezt állította szembe egy olyan anyuka terhességével, akinek már több kisgyereke is van. Miközben két másik gyereket igyekszik nevelni, a harmadik gyermekével várandós anyuka már nem koncentrál arra, hogy kövesse születendő gyermeke fejlődését. Elfelejtkezik az időpontokról, és a legkevésbé sem figyel arra, hogy csak organikus, egészséges ételeket egyen.

Szerinted is ilyen a második, harmadik, sokadik terhesség? Írd meg!

Olvass még többet a terhességről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top