Baba

Magára hagyták a kórházban szülei a szívbeteg kisfiút

Hat hónapos kisfiút hagytak ott a szülei a Győr-Moson-Sopron megyei kórházban, mert kiderült, hogy szívbeteg. A babának minden esélye megvan a gyógyulásra. Kétszer műtötték, még egy operációra és kezelésekre van szüksége.

Rotavírus-fertőzéssel került kórházba egy hathónapos kisfiú. Kiderült, hogy nem a hányásos, hasmenéses vírus a legnagyobb baj: a gyereknek gond van a szívével. Emiatt az intenzív osztályon kezelik. Mikor ez kiderült, a szülők két hétig nem látogatták meg a gyereket, majd írásban közölték, lemondanak róla, és örökbefogadásra ajánlják fel.

A kép illusztráció

A babának most két környékbeli nő próbál segíteni. Gyűjtésbe is kezdtek, hogy a szívbeteg kisfiúnak meglegyen mindene. Egyikük, Anita szívesen veszi, ha adományokat küldenek a babának: 68-80-as méretű gyerekruhát, pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet és játékokat (őt a forrainefaragoanita@gmail.com címen lehet elérni). (Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top