Már az is baj, ha egy anya egyszerre szoptatja az ikreit

nlc | 2017. Október 18.
Egy anya azt a célt tűzte ki magának, hogy 6 hetes koráig mindenképpen megpróbálja szoptatni nemrég született ikreit.

Chantelle Celeste eltökélt szándéka volt, hogy mindenképp megpróbálja szoptatni mindkét gyermekét másfél hónapos korukig. Persze a körülötte lévőknek megvolt erről a véleménye, lehetetlennek tartották, hogy menni fog. Az anya válaszul egy fotót osztott meg Instagramján.

„Amikor terhes voltam, és elmondtam az embereknek, hogy gyakrabban szeretném majd szoptatni az ikreket, csak negatív véleményekkel találkoztam. A családtagjaim azt mondták, úgysem fog menni. Hát megy. Ha két gyereket hordtam ki, akkor miért ne tudnék két gyereket szoptatni egyszerre? Ilyen csodálatos a női test!”

Celeste azt mondja, még így, hogy túl van a kitűzött 6 héten, nem szűnnek a kommentek, de ő arra koncentrál, hogy minél tovább, legalább egy évig szoptatni tudja a gyerekeket.

„A friss anyukákat elítélik azért, ha tápszert adnak a babájuknak anyatej helyett, engem meg pont azért, mert szoptatom őket. Hadd legyen a saját döntésünk, hogyan tápláljuk a gyerekeinket és mi a legjobb nekik, ebbe senkinek nem kellene beleszólnia, sem ítélkeznie felette!”

Popsugar

Exit mobile version