Baba

Az egész család bukósisakot húzott a 4 hónapos baba kedvéért

Gary Gutierrez egyértelműen az év apukája címet kaphatja, amiért ilyen csodálatosan közelítette meg gyermeke betegségét.

Gary unokatestvére, Shea Serrano tette fel azt a képet, amelyen az apa két gyermekével, a 3 éves Camillával és a 4 hónapos Jonas babával látható. Mindegyikük fején bukósisak van.

Az unokatestvérem babájának muszáj sisakot hordani, ezért az egész család felszerelte magát bukósisakkal.

A posztja már 117 ezer lájkot kapott, nem véletlenül, hiszen ez az egyik legaranyosabb gesztus, amit mostanában láthattunk apukától. Jonas babának július 26. óta kell napi 23 órát speciális sisakot viselnie egészen 6 hónapos koráig, hogy korrigálják a koponyáját. Mivel az egész család sokat biciklizik, ezért adott volt otthon, hogy mindenkinek van bukósisakja, amit Jonas nővére, Camilla rögtön felvett, amikor meglátta a babát sisakban. Aztán nem késlekedett, aznap reggel az apjának is odavitte a sisakját, hogy legyen abban ő is. A kép ekkor készült, amikor épp reggelit készített így, sisakostul a család.

Jonas valószínűleg még túl fiatal ahhoz, hogy értse, milyen kedves gesztus ez a család részéről, de Camilla sokat tanult öccse állapotából. Megértéssel fordul azok felé, akik valamiben mások, sérültek, nincs benne félelem vagy ítélkezés. Pont így kellene felnőttként is egymáshoz viszonyulnunk.

Fotók: Gary Gutierrez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top