Baba

Leküldték a repülőről a szoptatós anyát és gyermekét

Több száz ember előtt alázták meg a családot.

A zongorista és rákkutató Mei Rui kisfiával és idős szüleivel akart Houstonból Newarkba repülni múlt pénteken. Az időjárás miatt a repülőgép nem tudott a beszállás után rögtön elindulni, hanem várakozni kényszerült a kifutón. A baba közben megéhezett, és sírni kezdett. Rui elkezdte szoptatni a gyermekét, hogy megnyugtassa. Hamarosan azonban egy utaskísérő lépett oda hozzájuk, és felszólította a nőt, hogy tegye a gyereket a saját székébe és csatolja be a biztonsági övét.

Rui kért még néhány percet, hogy befejezhesse a szoptatást, mondván, hogy ha azonnal leteszi a gyereket, újra sírni fog, ami zavarja a többi utast. Megígérte, hogy amint becsukják a repülőgép ajtaját, azonnal leteszi a gyereket.

A nő be is tartotta az ígéretét, ám a csöppség valóban sírni kezdett. A légikísérő ekkor felszólította Ruit, hogy hagyja el a gépet gyermekével. 

Amikor a család leszállt a gépről, egy csapat rendőr várta őket. A nő megkérdezte, miért kellett őket lezavarni a gépről, mire az egyik egyenruhás válasza az volt, hogy azért, mert nem engedelmeskedtek.

A megaláztatások után a család még egy további órát volt kénytelen várakozni a reptéren, hogy visszakapják a csomagjaikat. Mikor aztán hazaértek, a nő szívproblémákkal küzdő édesapja rosszul lett.

A légitársaság szóvivője közölte, hogy nem a szoptatás miatt parancsolták le a gépről a nőt, hanem azért, mert nem volt hajlandó azt tenni, amire a repülőgép személyzete kért, és ezzel veszélyeztette a biztonságos felszállást.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top