Baba

„Ennyire idióta vagy?” – Kiborultak a modell képén az anyukák

Közfelháborodás lett a modell Chrissy Teigen fotójából, amelyen a gyereke az ölében ül egy csúszdán.

Az Instagramra posztolta a csúszdás fotóját Chrissy Teigen magáról és a gyerekéről, amiből az lett, hogy az internet anyukái egy emberként fejezték ki aggodalmukat, hogy milyen veszélybe sodorta a gyerekét. Kissé erős szavakkal illették, idiótának nevezték a modellt, amiért ölbe vette a csúszdán a kicsit, merthogy egy ilyen mutatványnak az is lehet a vége, hogy a gyerek lába beszorul anya alá és eltörik.

 

weeeee are very skeptical of slides right now

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés, Jan 6., 2018, időpont: 12:51 (PST időzóna szerint)

Bár a stílus megkérdőjelezhető, mert azért mégsem szép dolog leidiótázni a másikat, ezt már bölcsiben is tudják a gyerekek, de valóban elég veszélyes ölbe vett gyerekkel csúszdázni. A Winthrop University Hospital jelentése szerint legalábbis a lábtörések 14 százaléka azért történik, mert a szülővel együtt csúszdáztak a gyerekek.

Az egész balhéból két fontos következtetést lehet levonni: egyrészt ne csúszdázzunk ölünkben gyerekkel, másrészt pedig ne idiótázzunk le senkit, mert az csúnya dolog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top