Baba

A jógázás közben szoptató anyuka fotóitól te is lemész hídba!

Baba-mama jógáról már hallottunk, de ahogy ez az anyuka bevonja a csemetéit a jógagyakorlásába, az valami egészen egyedülálló!

Carlee Benear, háromgyermekes édesanya, azután kezdett jógázni, hogy megszületett első gyermeke. Az anyukát akkor a jóga billentette ki a szülés utáni depresszióból, amiért nem győz eléggé hálás lenni. A jóga azóta is az élete szerves része – és a gyerekeié is.

Az anyuka az elmúlt 6 évben elképesztő fejlődésen ment át, és mára olyan pózokat is könnyűszerrel hajt végre, amikről a legtöbbünk csak álmodik. De nem ez teszi igazán különlegessé: hanem hogy még a legkisebb, 18 hónapos csemetéjét is jógagyakorlás közben szoptatja meg.

Carlee Benear (@carleebyoga) által megosztott bejegyzés,

Carlee a szülés utáni depresszió alatt a szorongást is megtapasztalta, hogy mi lesz, ha nem tudja megfelelően táplálni gyermekeit. Azt állítja, a jógás szoptatás ezt is segített leküzdenie, és teljesen felszabadította mint édesanyát.

Carlee Benear (@carleebyoga) által megosztott bejegyzés,

Míg a szoptatós fotóiért a legtöbben csodálják, Carlee-t a kritika sem kerüli el. A végtelenül szabadon gondolkodó anyuka ugyanis a menstruáció alatt is bátran jógázik, anélkül, hogy titkolná a vérzését. Különösen sok negatív kommentet kapott az után a fotója után, melyek a gyerekei átölelik a lábát, miközben teljesen átázott alsóban gyakorol (a képet azóta eltávolította az Instagram oldaláról). Carlee azonban erre is a legnagyobb természetességgel reagált: „Ez az a vér, melyből származnak, és miután megszülettek, egyenesen a férjem kezei közé, mindannyian nagyra értékeljük (a vérzést)”.

Carlee Benear (@carleebyoga) által megosztott bejegyzés,

Carlee Benear (@carleebyoga) által megosztott bejegyzés,

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top