Baba

Egy vagyont keresett a fiatal anyuka, aki testépítőknek árulja az anyatejét

Az anyatejbiznisz már több mint másfél milliót hozott az anyuka konyhájára.

Rafaela Lamprou kétgyermekes anyukának aztán van üzleti érzéke. A 24 éves nő második gyermeke születése után annyira sok anyatejet termelt, hogy már nem tudta hová tenni: kezdetben a mélyhűtőben tartotta bezacskózva az adagokat, ám mikor a hűtő kezdett megtelni, más opció után nézett.

Kezdetben rászoruló édesanyáknak adományozta a felesleges anyatejet. Ám hamarosan férfiak is elkezdtek kopogtatni az ajtaján – mint kiderült, rengeteg testépítő cserélné anyatejre a szteroidokat, mert úgy hiszik, magas kalcium- és tápanyagtartalmával hozzájárul az izomnövekedéshez. A ciprusi anyuka online, 1 euró/30 ml áron bocsátotta áruba a tejét, így pedig annyira megszedte magát, hogy már több mint másfél millió forintra duzzadt a bevétele.

Ha eddig nem lenne elég bizarr a helyzet, Rafaela elárulta, hogy nemcsak testépítő férfiak, hanem fetisiszták is gyakran állnak sorba nála. De ő azt mondja, nem csinál belőle problémát: amíg nem tudja, mit kezdenek a tejével, nem is érdekli a dolog.

The Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top