Baba

Ezek a babaszobák tényleg a mesékből léptek elő

Nehéz megtalálni a szavakat a következő babaszobákra, mert egyszerre lenyűgözőek, és kicsit a frászt is hozzák az emberre.

Lenyűgözőek, mert tényleg olyanok, mintha egy mesebeli világból jöttek volna, és a mesekönyvek lapjai elevenednének meg a szemünk előtt babaszobák képében. De közben azért a frászt is hozzák ránk, mert nem biztos, hogy szívesen altatnánk a gyerekünket ilyen színkavalkádban és tematikus környezetben. Magunk elé képzeltük, hogy minden reggel ilyen babaszobában kellene felébrednünk, és kicsit sem tölt el kellemes érzésekkel ez a gondolat.

Alapvetően az a jó a babáknak, ha kicsit kevesebb inger veszi őket körül, úgyhogy a Budget Direct ötlete, hogy életre kelti a meséket, mégsem tűnik annyira jó ötletnek a gyakorlatban, mint amennyire csodálatos a fotókon. Arra azért jó, hogy pár részletet esetleg átvegyünk a szobákból a saját babaszobánkba, hogy feldobjuk a megszokott babaszobadesignt.

babaszoba mese design

babaszoba mese design

babaszoba mese design

babaszoba mese design

babaszoba mese design

babaszoba mese design

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top