Baba

Borzalmas állapotok a Budai Gyermekkórházban

Áldatlan állapotok az intézmény mosdóiban.

Penészes, málló plafonról, leszakadt mennyezetről, fekete falakról és koszos zuhanyzóról készített fotókat egy szülő a Budai Gyermekkórházban – számolt be az RTL Híradó. A képeket feltette a Facebookra, amit több mint 7 ezren megosztottak, és több szülő is elmesélte hasonló élményét.

A fotókat készítő anyuka nem akart nyilatkozni, de elmesélte, hogy a gyermekével a napokban járt a kórházban. Laborvizsgálatra volt szükség, ebbe a mosdóba küldték őket vizeletmintáért. A nő azt mondta, nagyon megdöbbent, amikor meglátta, milyen állapotban van a helyiség.

Nem csak ő készített fotókat a kórház mosdójának áldatlan állapotáról, az asszony posztjához egy édesapa is tett fel képeket, aki szintén a gyermekével járt az intézményben: másik mosdó szintén hiányos mennyezettel és használhatatlan, hiányos csap.

A Budai Gyermekkórház a János Kórházhoz tartozik, az RTL Híradó kereste az intézményt, hogy megtudják, miért nem javították ki a penészes mennyezetet, de nem válaszoltak a kérdésekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top