A fitneszedző anyuka saját szelfijein mutatta meg a szülés utáni valóságot

nlc szerk | 2018. Május 05.
Még egy személyi edzőnél sincsen olyan, hogy szülés után csak úgy visszahúzódna magától a hasa.

Ahogy mostanában egyre több kismamának, Neema Sempebwa 39 éves személyi edzőnek is nagyon elege lett abból a képből, amit a mainstream média sugároz a frissen szült anyukáknak. Eszerint szülés után rögtön eltűnik a has, és a fölös kilóktól sem olyan ördöngösség mielőbb megszabadulni.

Ezzel szemben a valóság Neema szerint az, hogy még a szülés után 9 hónappal is vannak az emberen fölös kilók, közvetlenül a baba születése után pedig a legtöbb anyukának valószínűleg az alakja lesz a legkisebb gondja egy rendszeres ellátásra szoruló csöppség mellett.

A korábban személyi edzőként dolgozó Neema beismerte, hogy nincs ez másként vele sem, hiába sportolt korábban sokkal többet az átlagnál. Ennek ellenére boldog kislányával, mert mint mondja a terhességgel és a szüléssel egy olyan csoda részese lehetett, amire csak a női test képes.

Éppen ezért igyekszik türelemmel lenni, megadni az időt testének a visszaalakulásra, és Instagram-oldalára hetente feltöltött retusálatlan szelfijeivel más kismamákat is erre biztat.

(Forrás: The Sun)

Exit mobile version