Baba

Így tüntetik el az Insta-sztár anyukák a terhességi csíkjaikat

Fények, a beállítás szöge és pózolás. Egy kétgyermekes fitneszblogger anyuka szemléletes képsorozaton mutatta be, hogy szinte minden jól sikerült Instagram-szelfi ezeken múlik.

Az anyukák 80-90%-ának terhességi csíkok maradnak a hasán, esetleg a combjain egy gyerek kihordása után. És ez alól a fitneszedzők sem kivételek, még ha Instagram-képeiken egy-egy jó pózzal vagy éppen Photoshoppal gondosan takargatják is a valóságot.

Ezt persze nem kötik a gyakran kisebbségi komplexussal küzdő anyukák orrára, akik emiatt azt hihetik, hogy csakis ők küzdenek a terhesség során felszedett plusz kilókkal,  csíkokkal és narancsbőrrel.

A kétgyermekes fitneszblogger, Laysa Neto azonban most lerántotta a leplet ezekről a megtévesztő képekről. Mert egy-egy jó Insta-képhez a legtöbbször elég a jó világítás, a test megfeszítése és a megfelelő szögből való fényképezés.

A fenti három képről valószínűleg elsőre senki sem gondolná, hogy percekkel egymás után készültek. Az elsőn Laysa teljesen relaxált állapotban látható, a másodikon nem takargatja szülés után kinyúlt bőrét, a harmadik, Instagramra készült képen viszont pózol: visszatartja a levegőt és amennyire tudja, megfeszíti az összes izmát.

Kedveseim, a nap 90%-ban úgy nézek ki, ahogy az első fotón láttok. Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni ezekkel a trükkökkel

– írta anyatársainak.

 

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top