Baba

Vizet nyelt a medencében, 4 nappal később majdnem meghalt

Kis híján megfulladt egy 4 éves, pár nappal azután, hogy egy kis vizet nyelt nagyszülei medencéjében.

A 4 éves Elianna Grace-szel látszólag semmi rendkívüli sem történt. Nagyszülei medencéjében pancsolt pajtásaival, és nyelt egy kis vizet, amikor az egyik gyerekkel ugyanazt a játékpipát fújták meg. Valószínűleg ekkor került víz az amerikai kislány tüdejébe, aki azonban azonnal visszaköpte a lenyelt vizet, így szülei meg is nyugodtak, hogy nem történt nagy baj.

Pár nappal később azonban a kislány hirtelen rosszul lett, egekbe szökött a vérnyomása, és nehezen vette a levegőt. Szülei azonnal bevitték a sürgősségi osztályra, ahol az orvosok megállapították, hogy a medencéből lenyelt víz valószínűleg megfertőzte a kislány tüdejét, és ez okozza rosszullétét.

Szerencsére az időben történt kezelés után Grace már újra jól van.  Az orvosok az eset kapcsán arra figyelmeztetik a szülőket, hogy a nyár közeledtével érdemes jobban odafigyelni és azonnal kórházba szállítani gyereküket, ha kisebb légzési nehézségeket, rosszullétet, esetleg hányást tapasztalnak nála a medencében fürdés után.

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top