Baba

Foci-vb 2018: újszülött gyermeke kedvéért sem hagyja ki a negyeddöntőt a svéd csapatkapitány

Annak ellenére sem hagyja ki az angolok elleni negyeddöntőt a svéd labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, hogy a Svájc elleni mérkőzés napján megszületett második gyermeke. Megbeszélték a feleségével.

Másodszülött gyermeke kedvéért sem mond le az angolok elleni negyedöntőről Andreas Granqvist, a svéd labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. A 33 éves hátvédnek pont a Svájc elleni győzelem napján született meg második gyermeke, de mint mondja, felkészültek erre a lehetőségre is a feleségével.

„Úgy tervezem, hogy a csapattal maradok, teljes erőmmel a szombati meccsre koncentrálok. A feleségem nagyon erős személyiség, mielőtt elutaztam a világbajnokságra, felkészültünk a helyzetre. Ha lesz rá lehetőségem, hogy gyorsan hazarepüljek, akkor megteszem, de bárhogy is alakuljon, nem hagyom ki a negyeddöntőt” – idézi a Nemzeti Sport Granqvist, aki a svéd válogatott mind a négy eddigi mérkőzését végigjátszotta.

A svédek szombaton 16 órakor Szamarában csapnak össze Angliával az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top