Baba

Meglepő válaszokat kapott az anyuka, aki azt kérdezte a neten, nem túl kövér-e a kisbabája

Egy aggódó anyuka azzal a kérdéssel fordult a netezőkhöz, nem túl kövér-e a hat hónapos kisbabája. Kapott hideget-meleget.

Aki az online fórumozóktól készül tanácsot kérni, az jól teszi, ha felkészül rá, hogy a hasznos és építő kommentek mellett mindig akad majd egy-két rosszindulatú hozzászólás is. Egy aggódó anyuka azért írt be egy kismamafórumra, mert nem tudta eldönteni, helyesen eteti-e hat hónapos kisbabáját, és a fórumon váratlan megnyugtatásban részesült.

Az anyuka azért fordult a netezőkhöz, mert elege lett, amiért mindenki meglepődik a kisbabája husi combjain. Végül már ő maga sem tudta eldönteni, hogy a kicsi a túlsúlyos kategóriába esik-e, és esetleg ő csinál-e rosszul valamit az etetésnél.

A netmamik válaszai azonban megnyugtatták:

„Mondd meg nekik, hogy akadjanak le a kisbabád lábairól, pont így kell kinéznie egy babalábnak!”

Egy másik nyersen hozzátette: „Nem tudsz túletetni egy kisbabát, visszaokádná.”

Ez pedig az a hozzászólás, amiért érdemes volt a kérdést feltennie: „Gyönyörű kisbaba, remek munkát végzel. Kérlek, semmiképp se csökkents az adagjain, és ne aggódj, jól csinálod-e. Anyává válni tele van kétségekkel és félelmekkel, de szerintem neked semmi okod ezekre.”

dailystar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top