Baba

Babát vár Szabó Kitti, a Barátok közt Lindája

Szabó Kitti első gyermekét várja, a színésznőt alaposan meglepte a hír, amikor orvosa közölte vele. A Barátok közt Lindájának több hónap kellett, mire tudatosult benne, hogy anya lesz.

Első gyermekével állapotos Szabó Kitti színésznő, aki még nem tervezte a babát, orvosai pedig korábban azzal riogatták, hogy lehet, hogy sosem eshet teherbe. A 24 éves színésznő, akit a legtöbben a Barátok közt című sorozat Lindájaként ismerhetnek, jelenleg az első trimeszter végén jár.

Kitti nem tervezte, hogy a közeljövőben édesanya lesz, de az élet áthúzta a számítását, főleg úgy, hogy orvosai nem is biztatták, hiszen inzulinrezisztenciájával, policisztás petefészek szindrómával és pajzsmirigy-alulműködéssel is küzd – derül ki az RTL Klub riportjából.

A Barátok közt egykori sztárja saját Youtube-csatornáján hosszasan beszél érzéseiről a terhességgel kapcsolatban, ahol azt is megnézhetjük, miként reagál párja, amikor Kitti bejelenti a nagy hírt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top