Baba

Igazi Pókemberré változtatta kisfiát a jó fej apuka – videó

Csak apu erős karja kell, hogy igazi szuperhős legyen a kis Pókemberből.

Manapság kevés olyan dolog van, ami jobban megfogná a gyerek képzeletét, mint a szuperhősök. A lenti videóban szereplő kisfiú Pókember szeretett volna lenni, igazi Pókember. Édesapja persze benne volt a játékban és szuper erő híján ő repítette a kis Pókembert egyik falról a másikra.

Képünk illusztráció – forrás: pixabay

Az illúzió szinte tökéletes, a kisfiú úgy pózol szuper jelmezében, mint az igazi Pókember. Ahogy mászik és ahogy a hálót lövi, a nézőnek már-már az az érése támad, hogy az ifjú Peter Parkert látja.

A fergeteges videó egy dél-afrikai, gazdálkodással foglalkozó család farmján készült, és a család egyik barátja, August Koch vette fel.

„Egyik vasárnap délután születésnapi zsúrra voltunk hivatalosak régi barátomhoz, Benhez, aki a gazdaságot vezeti. Mikor az ajtóhoz értünk, egy kis Pókember volt az üvegre tapadva, és csak később vettük észre, hogy az apja tartja hátulról. Nagyon tetszett, és azt gondoltam, hogy mindenkinek látnia kell, ahogy a kis Pókember repül. Így vettem a telefonom, és már videóztam is” – mesélt a néhány perces szuperhős-film forgatásának körülményeiről August.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top