Baba

Hat vetélés után lett édesanya egy nő – legjobb barátnője hordta ki gyermekét

Háromévnyi próbálkozás és hat vetélés után maga az anyuka is alig hitte el, hogy végre a karjában tarthatja gyermekét – hála legjobb barátnőjének.

Erin Boelhower és párja, Matthew, a létező összes kört lefutották, hogy összejöjjön nekik a baba, amit csak lehet. A 33 éves pár az utóbbi három év alatt kilencszer próbálkozott lombikprogrammal, Erin pedig több mint 600 injekción és hat vetélésen van túl – az elsőt épp 30. születésnapján élte át.

A pár már épp feladta volna a reményt, mikor a nő legjobb barátnője, a kétgyermekes Rachel felajánlotta, hogy kihordja a gyermeküket. 

„Én is nagyon nehezen estem teherbe a második gyermekemmel, ezért megértettem Erin fájdalmát. Minden elvesztett babájánál zokogtam” – mesélte a döntéséről a nagylelkű barátnő.

Erin és férje nagy boldogságára szeptember 19-én megszületett kisfiuk, Scottie. „Nagyon nehéz volt végignézni, ahogy Rachel szenved, és tudni, hogy ezt mind értem teszi” – mesélte az immár anyuka Erin, aki természetesen keresztanyának is barátnőjét tette meg.

swns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top