Baba

Felháborodtak a kismama szomszédai, amiért a közös teraszon akart szülni

A kismama a liftben hagyott egy cetlit, amin tájékoztatta a szomszédokat, hogy a közös tetőteraszon fogja megszülni a gyerekét.

A társasházak közös teraszait ritkán használják másra, mint sütögetésre, és ezzel kapcsolatban a szomszédok is elég elnézőek tudnak lenni. Egy leendő anyuka és párja úgy gondolta, miért ne születhetne gyermekük egyenesen a város fölött, ezért a szülés időpontjára befoglalták a tetőteraszt.

Na, a szomszédok erre már nem reagáltak túl megértően. A kismama a liftben ragasztott ki egy cetlit, amiben tájékoztatta a lakókat, hogy november 10-én délután 1 órától késő éjszakáig lefoglalná a teraszt, hogy ott szülhesse meg gyermekét. Az esetleges hangzavarért pedig előre is elnézést kért.

A szomszédok teljesen kiakadtak, és a netezők is egyetértettek a felháborodással. Sajnos arról nincs információnk, hogy végül lezajlott-e a tetőteraszos szülés.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top