Baba

Idegesítette a dadust a baba, ezért megfojtotta egy takaróval

Hetven évre ítélték a 24 éves bébiszittert, aki megfojtotta a felügyeletére bízott 8 hónapos csecsemőt.

Bűnösnek vallotta magát a bíróságon Leah Walden, az a 24 éves gyerekgondozó, aki megölte a 8 hónapos Reese Bowmant, akire vigyáznia kellett volna a baltimore-i Rocket Tiers Learning Center nevű bölcsődében. A nőt 70 év börtönbüntetésre ítélték.

A csecsemőgyilkost idegesítette, hogy a baba nem alszik, amit látott a bébifigyelő kameráján. Állítólag egyik munkatársának még mondta is, hogy mennyire idegesíti őt a baba, és hogy szinte könyörög egy pofonért. A baba halálát végül nem pofon okozta, hanem egy takaró, amivel a gondozó megfojtotta a 8 hónapos babát.

Baltimore daycare worker pleads guilty to killing eight-month-old girl

Reese Bowman was killed by Leah Walden, 24, at the Rocket Tiers center Walden suffocated Bowman in the horrifying incident in Baltimore last May She pleaded guilty to the murder Tuesday and was sentenced to 70 years in jail The court heard she was frustrated at Bowman because she wouldn't fall asleep A daycare worker has pleaded guilty to killing an eight-month-old girl by smothering her with a blanket because she wouldn't go to sleep.

Először azt állította, hogy miután megetette, és visszatette az ágyába a kislányt, háromnegyed óra múlva a gyermek már nem volt az ágyában. Aztán a biztonsági kamerák felvételén látszott, hogy Walden túl sokáig takargatja egy túl nagy takaróval a kislányt. Korábbi felvételeken pedig az látszik, hogy egy párnát tesz a kislány arcára, aztán erőszakosan megragadja a babát, majd megüti.

A gyilkosság 2017 májusában történt, a kis Reese Bowman családja azóta elköltözött a városból, házukat is eladták, mert szabadulni akartak a rossz emlékektől.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top