nlc.hu
Baba
Még mindig szoptatja másfél éves gyerekét az anya, hiába figyelmeztették az orvosai

Még mindig szoptatja másfél éves gyerekét az anya, hiába figyelmeztették az orvosai

Egy alkalommal már súlyos emlőgyulladást kapott. Az anyuka legalább 2 éves korig folytatja majd a szoptatást.

Summer Dawn Pointer egy 22 éves édesanya az Egyesült Államokbeli Georgia államból, aki még mindig napi 8-10 alkalommal szoptatja másfél éves kisfiát, pedig az orvosai külön megkérték arra, hogy ne tegyen így. Az édesanya saját bevallása szerint arra készül, hogy legalább 2 éves koráig szoptatni fogja a gyereket.

Pointer 2017 májusában adott életet Knox nevű kisfiának. Öt hét szoptatás után észrevette, hogy egy vörös folt jelent meg a jobb melle oldalán. Mint kiderült, emlőgyulladása volt. Az orvosai antibiotikumot írtak fel, de ez sem segített: tályog nőtt a mellén, amit műtétileg le kellett csapolni (az anyuka ezt dokumentálta is az Instagram-oldalán, akit érdekel az ilyesmi, az ide kattintva megnézheti).

Az orvosai ezután figyelmeztették, hogy hagyja abba a szoptatást, mert fennáll a veszélye, hogy ismét emlőgyulladása lesz. Az anyuka azonban hallani sem akart erről, és azóta is szoptatja a gyereket, igaz, csak a bal mellén. Saját bevallása szerint „bárhol, bármikor” megszoptatja a kisfiút, és nem érdeklik a megvető pillantások. Eleinte a családja részéről is kapott megjegyzéseket, de idővel megbarátkoztak a dologgal. Most azt tervezi, hogy legalább 2 éves koráig szoptatja majd Knoxot, de akár tovább is, ha a kisfiúnak arra van szüksége.

Mindezt buzgón dokumentálja is az Instagramon, ahol több mint 36 ezer követője van. Állítása szerint többnyire pozitív hozzászólásokat kap, de sokan a szemére vetik, hogy ilyen idősen már nagyon nem kellene szoptatnia a gyereket.

Instagram/summad24

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top