Baba

Rászóltak az anyára, mert nyilvánosan szoptatott a plázában

Állítólag többen is panaszkodtak a nyilvános szoptatás miatt...

Az amerikai Sarah Brugges egy omahai bevásárlóközpontban vásárolt a családjával a múlt héten. A csöppség megéhezett, ezért az anya keresett egy félreeső padot, hogy megszoptathassa a kisbabát. Bár semmije sem látszott ki, ugyanis egy szoptatós kendővel eltakarta magát, egy biztonsági őr megszólította, és emlékeztette arra, hogy a plázában baba-mama szoba is rendelkezésre áll, ha használni akarná.

A nő megköszönte a tippet, hozzátéve, hogy már majdnem végeztek. Mire az őr széttárta a karját, és azt mondta, neki nincs ezzel problémája, de voltak, akik panaszkodtak miatta.

(Facebook/Sarah Brugger)

Az anya nagyon kiakadt, hogy a nyilvános szoptatás még problémát jelenthet. A helyi anyukák Facebook-csoportjában írta ki magából a dühét.

A pláza vezérigazhatója, Jim Sadler a sajtónak úgy nyilatkozott, szeretik az anyákat, és bátorítják a szoptatást, hiszen teljesen természetes dolog. Bár a bevásárlóközpontban valóban van baba-mama szoba, ám ha valaki egy padon ülve szeretne szoptatni, mert úgy kényelmesebb, nyugodtan megteheti. Hozzátette, hogy a biztonsági őr csupán a lehetőségre akarta felhívni a figyelmet, nem állt szándékában megbántani az anyát.

Brugger azt mondta, személy szerint nem kértek tőle elnézést a történtek miatt, és egy ideig valószínűleg nem teszi be a lábát a szóban forgó bevásárlóközpontba.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top