Baba

Négy halottja van az M3-ason történt tömegbalesetnek, csecsemő is van a sérültek közt

Egy súlyos sérültet az intenzív osztályon kezelnek.

Halálos tömegbaleset történt hétfő reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Mezőkeresztes térségében. A geleji pihenő közelében összesen nyolc autó ütközött össze egymással. Az egyik kocsi az árokba csapódott, öt embert feszítővágóval szabadítottak ki a tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti tűzoltók.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség sajtóreferense a baleset körülményeiről szólva azt mondta: a sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, majd megpördült, és az érkező járműveknek csapódott.

A balesetnek négy halálos áldozata van: egy férfi a helyszínen, egy férfi és egy nő a kórházba szállítás közben, egy súlyos sérült pedig a kórházban halt meg. Egy súlyos sérültet jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház intenzív osztályán kezelnek.

A balesetben ezenfelül négyen – köztük egy csecsemő – könnyű sérüléseket szenvedtek, a mentők őket is kórházba szállították.

MTI/Vajda János

MTI/Vajda János

MTI/Vajda János

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top