Baba

Alsógatyában szökött el otthonról egy 6 éves kisfiú Tatabányán

A közeli plázába akart menni, hogy megvegyen magának egy játékot.

Alsógatyában, pólóban és egy szál zokniban szökött el otthonról egy 6 éves kisfiú Tatabányán, hogy játékot vegyen magának a közeli plázában. Az eset szombaton, az esti órákban történt, a szülők tévét néztek, amíg a gyerek útnak indult – írja a Bors.

A kisfiút végül egy buszsofőr állította meg, amikor a gyerek fel akart szállni a helyi járatra. Amikor a sofőr megkérdezte tőle hová tart, a kisfiú azt mondta, a plázába.

A József Attila művelődési háznál szállt fel, és elmondta a sofőrnek, hogy a bevásárlóközpontba készül, érdeklődött, hogy megy-e oda a busz. Elmondta, hogy egy já­tékot szeretne megvenni, mert a szülei megígérték, hogy megkapja, de végül mégsem vették meg neki. Amikor kérdezte a sofőr, hogy hol vannak a szülei, a srác elmondta, hogy otthon tévét néznek

– mondta a Borsnak egy szemtanú, aki videóra is vette a hihetetlen jelenetet.

A helyiek szerint nem ez volt a kisfiú első ilyen akciója, korábban egy helyi boltban bukkant fel ugyanilyen öltözetben, szintén teljesen egyedül.

A lap megkereste a rendőrséget az esettel kapcsolatban. Ők azt mondták, mivel a két eset nem jutott a tudomásukra, eljárás sem indult az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top