Baba

Nyolc vetélés után esett teherbe a nő, napokkal a férje vaszektómiája előtt

A házaspár már feladta a reményt, hogy gyerekük születhet.

A 38 éves, Angliában élő Rachel Bosworth tíz év alatt nyolcszor esett teherbe, de a hatodik héten minden alkalommal elvetélt. Férjével, a 47 éves Iannel már fel is adták a reményt, hogy saját gyereket születhet. Ian fel is kereste a háziorvosát, hogy vaszektómiát végeztessen magán, már időpontot is egyeztettek.

Nagyjából ez időtájt Rachal Bosworth ismét terhes lett, de nem ment orvoshoz – biztos volt benne, hogy az újabb terhessége is vetéléssel fog végződni. Csakhogy eljött a hatodik hét, és Bosworth továbbra is terhes volt. És az is maradt: Iannel közös fiuk, Ellis 2017 januárjában született meg. Két héttel később Ian Bosworthön végrehajtották a vaszektómiát.

(Profimedia)

Csodálatos volt a házasságunk, csak a gyerek hiányzott belőle” – nyilatkozta Rachael a Metrónak, hozzátéve, hogy másnak is, aki ugyanebben a cipőben jár, csak azt tudja tanácsolni, hogy soha ne adják fel a reményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top