Baba

Dobó Ágiék kisgyerekkel is aktívan töltik a nyarat (X)

Dobó Ági párjával és két kisfiukkal már évek óta itthon élvezik a nyári hónapokat. Ilyenkor egyáltalán nem utaznak külföldre – az év többi részében annál többet –, viszont rengeteg gyönyörű helyet fedeznek fel belföldön. Az idei nyáron Ágiéknál a kertépítés folyamatos tennivalót ad a munka mellett, így jólesik a kikapcsolódás egy-egy hosszú hétvégén.


Ági a keleti országrész szülötte, így gyakran megfordulnak Debrecenben, Hajdúszoboszlón, de készülnek éppen a pécsi borvidékre és természetesen a Balatonra is. Kisgyerekes családként rengeteget utaztak már repülővel és autóval is, így rutinosan oldják meg az úton felmerülő problémákat.  


Ági szerint pici gyerekkel sem akkora macera úton lenni. „Engem a Pampers bugyipelenka higiénikus használata fogott meg rögtön, hiszen így nem kell a gyereket útközben kétes tisztaságú helyekre lefektetni. Megesik, hogy csak beleállítom a kocsi csomagtartójába, lehúzom a teli pelust és feladom a tisztát. Izgő-mozgó tipegőt nehéz rábírni, hogy nyugton maradjon, de a nadrágpelussal egy perc az egész művelet.” Az oldalon található kiképzéseknél egyszerűen eltéphető Pampers Premium Care Pants bugyipelenkával gyerekjáték a pelenkacsere. Csak eltépni, összecsomagolni, és máris jöhet a tiszta pelenka! „Nagy melegben gyakran csak egy Pampers nadrágpelust adtam a fiaimra, a kicsire most is. Aktív családként nekünk nagyon fontos, hogy ne fülledjenek bele a pelenkába a hosszú utak, vagy a több órás önfeledt játék során” – mondta el Dobó Ági.


A Pampers Premium Care Pants tollpihe puhasága és rendkívüli szárazsága egész nap maximális kényelmet nyújt a babáknak. Mikrogyöngyöket tartalmazó belső rétege azonnal felszívja és magába zárja a nedvességet, így akár 12 órán keresztül szárazon tartja a babapopsit. Mikropórusok és szellőzőnyílások segítik a levegő áteresztését, hogy a baba bőre még viselés közben is lélegezhessen.


Ha a pelenkája kellően puha és száraz, akkor a pici szabadon, akadályok nélkül fedezheti fel a körülötte lévő világot. A Pampers Premium Care bugyipelenka gumírozott derékrésze követi az izgő-mozgó baba mozdulatait, hatékonyan csökkentve a szivárgás kockázatát – így a kis felfedezők gond nélkül élvezhetik a nyári kalandokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top