Baba

Tesztelj, értékelj, játssz és nyerj! (X)

A babaszoba.hu és a Pampers júniusban útjára indítja a Mindent a babáért nagy pelenkatesztelő játékát. A játékra azoknak az anyukáknak a jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák a Pampers Premium Care pelenkáit. A tesztcsomagot a szervezők biztosítják, az anyukáknak csak értékelniük kell a terméket és fényképet feltölteni a játék oldalára. A legszerencsésebb résztvevő,- akinek a képe a legtöbb szavazatot kapja, 800 darab pelenkát nyer.

Neked is a kisbabád a legfontosabb a világon?

Anyukaként bármit megtennénk a gyerekünkért. A legszívesebben, óvnánk és babusgatnánk egész nap. Szeretjük azt érezni, hogy amikor nem tudjuk éppen megölelni, akkor is szeretet, puhaság és biztonság veszi körül. Ezért is választjuk oly sokan a Pampers pelenkákat.

A Pampers Premium Care termékcsalád a legújabb innovációkat ötvözi, hogy a kisbabánk csakis a legjobbat kapja. Gyermekorvosok és toxikológusok vettek részt a fejlesztésben, hogy a babapopsi akár 12 órán keresztül száraz maradjon.

Selymesen puha, mintha a legfinomabb toll érintené a kicsink bőrét, és már a születés utáni első percektől maximális védelmet nyújt. Új, extra finomságú köldökvédő rétege óvja a picik köldökét, kiválóan illeszkedve az újszülöttek érzékeny pocakjára.

Légáteresztő anyaga segíti a levegő könnyed áramlását, egyedülálló 3 nedvességfelszívó csatornácskája pedig szárazon tartja érzékeny bőrét. A gyorsan felszívódó pisi, azonban még nem tenné igazán különlegessé ezt a termékcsaládot, de az, hogy a híg székletet is felfogja és elzárja, már a legaggodalmasabb anyukának is megfelelő.

Sőt!

Végre nem kell megszakítani az önfeledt játékot, vagy a nyugodt alvást, és nem kell időről időre szaglászni a pelust, elég, ha ránézünk a nedvességjelző csíkra, és egyből tudjuk, hogy eljött-e a peluscsere ideje.

Hihetetlen, hogy a babák milyen gyorsan nőnek, így el sem hisszük, amikor eljön az izgő-mozgó, felfedező korszaka. Minden nap egy új élmény lesz számára.

Az új mozgáshoz nem árt, ha a pelus is alkalmazkodik. Természetesen csakis úgy, hogy a pihepuhaságról, a fantasztikus nedvszívóképességről, a szellőzésről ne kelljen lemondani. A járáshoz fontos, hogy pelenkájukat száraznak és puhának érezzék, és felszabadultan koncentrálhassanak felfedezéseikre. Erre tökéletes a Pampers Premium Care bugyipelenka, amely körkörös, puha derékgumírozásának köszönhetően puha és kényelmes viselet, és könnyen cserélhető, akárcsak egy alsónemű.

Ugye te is szívesen kipróbálnád? Gyere, és játsszatok velünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top