Baba

A dühös menyasszonytól sógornője lopta el a nagy napját

Az ara szerint férje testvére szándékosan úgy időzítette gyereke születését, hogy keresztülhúzza számításait.

Egy kisbaba születésével semmi és senki nem versenyezhet – az egyik Reddit-felhasználó szerint sógornője ezzel teljesen tisztában volt, és ki is használta.

A Ginnywhatchoowannado név alatt született bejegyzés szerint a pár novemberben jegyezte el egymást, és azonnal ki is tűzték júniusi esküvőjük időpontját, de nem tartott sokáig a reflektorfény a menyasszony számára.

Nem sokkal később ugyanis sógornője bejelentette, hogy gyereket vár.

„A sógornőm még mindig nagyon fiatal, és nagyon elkényeztették kiskorában. Még mindig nagyon önközpontú, de várandóssága alatt érettebben kezdett viselkedni. Személyiségbeli különbségeink ellenére közel kerültünk egymáshoz. Nagyon izgatott voltam a baba miatt” – írta Ginnywhatchoowannado.

Forrás: Freepik

A problémák akkor kezdődtek, amikor az ifjú ara meghirdette a menyasszonyi köszöntőjének időpontját, és nem sokkal később vőlegényének húga rászervezte babaváró buliját, így leendő férjének családtagjai lemondták a már visszaigazolt eseményt, és a babaváróra mentek.

De az igazi sokk csak ezután következett: pár héttel az esküvő előtt a sógornő bejelentette, hogy császárral születik meg gyermeke, és annak időpontja megegyezik az esküvő dátumával.

Az anyós és az após ekkor kijelentette, hogy ha választaniuk kell, akkor ők a kórházba mennek, és ott várják első unokájuk megszületését. Ezt követően a férj nagyszülei, három nagynénje, két nagybátyja és több unokatestvére is azt mondta, hogy a kórházban akarnak lenni.

A felháborodott nő szerint nem véletlen egybeesésről van szó, és sógornője szándékosan rendezte így az eseményeket.

„Nyilvánvaló, hogy más lehetőségei  is voltak, amelyeket orvosa ajánlott neki a császár időpontjára, ám úgy döntött, hogy ezt esküvőnk napjára teszi” – tette hozzá.

A hozzászólók többsége szintén szándékosságot feltételezett a férj húgának cselekedetei mögött.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStockphoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top